У Мелітополі знайшли тіло немовля в сміттєвому баку (ФОТО)

У Мелітополі знайшли тіло новонародженого хлопчика. Поліція розшукує матір.

Про це повідомляє Мелітопольське районне управління поліції ГУНП в Запорізькій області

"7 листопада близько 09:30 до чергової частини Мелітопольського районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області зі спецлінії «102» надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що у сміттєвому баку по вулиці Ярослава Мудрого у Мелітополі знайшли тіло дитини. На місце події виїхало керівництво Мелітопольського РУП, слідчо-оперативна група, експерти та кінолог зі службовою собакою.

Поліцейськими встановлено, що двоє місцевих мешканців в сміттєвому баку біля одного із багатоповерхових будинків по вулиці Ярослава Мудрого у Мелітополі знайшли полімерний пакет, в якому знаходився рушник, в який було загорнуто тіло дитини. Слідчо-оперативної групою виявлено труп новонародженої дитини (хлопчика) без ознак насильницької смерті. Для встановлення причини смерті дитини тіло направлено на проведення судово-медичної експертизи", - розказали правоохоронці.

Усі оперативні підрозділи керівництвом Мелітопольського районного управління поліції скеровано на встановлення особи жінки, яка народила дитину і всіх обставин даної події.

Після проведення співробітниками Мелітопольського РУП першочергових слідчий дій до Єдиного реєстру досудових розслідувань матеріали внесено за ст. 117 ( Умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини з додатковою відміткою «нещасний випадок) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.


Добавлено: 7-11-2021, 20:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх