У Києві на Позняках вбили сина відомого бізнесмена із Запоріжжя

Злочин був скоєний у ніч на 6 листопада в одному із розважальних закладів Києва на проспекті Петра Григоренка.

Від удару ножем у серце загинув 27-річний Микола Балабатько – спортсмен та чемпіон з джиу-джитсу, який жив у Києві. Про трагедію повідомив його батько Олег Балабатько – відомий запорізький бізнесмен, власник готелю “Перлина прибою”, радник президента з питань рекреації та туризму.

"Сина вбили на вулиці ні за що...", - написав Олег Балабатько. Миколай був його єдиним сином.

За попередніми даними, у приміщенні розважального закладу стався конфлікт через мову. Двоє молодих людей вийшли надвір “розібратися”. Противник ударив Миколу Балабатька ножем. Останній помер дома злочину. 26-річного підозрюваного затримала поліція.

Раніше поліція повідомляла, що конфлікт виник між двома перехожими. Вбивство було скоєно у присутності свідка, який викликав поліцейських.

Було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.



Добавлено: 8-11-2021, 08:45
8

Похожие публикации


Комментарии (8)

avatar
15
#1 Иван Ликус

Попробую угадать- нормальный парень, спортсмен горожанин из Запорожья говорил по -русски. Отмороженные киевские хуторяне, из жмеринок понаехавшие нацики, устроили скандал, закончившийся убийством по-западенски - кучей на одного!



Теперь папа ещё активней будет советовать президенту искоренять русский, чтобы стереть память о сыне напрочь !

avatar
5
#2 Яна

У  меня брата убили 3 года назад так приговор еще не вынесли убийце, и ко всем прочим приколам эти уроды ещё и поехали в Польшу работать, запрета нет ни на что. А как сына  дяди убили так убийцу словили сразу!!!  Парня жалко конечно, но справедливость должна быть для всех а не для избранных


avatar
3
#3 Vasyl Moroz
Иван Ликус,


Ты, чучАло. сначала вытри губы от говна а потом "пробуй угадатьт".
Понаехавшие - это вы, - русские, убившие украинцев Голодомором и заселившие их дома.

avatar
14
#4 Nikki
Vasyl Moroz,


Ты всю жизнь сосал у русских и дальше будешь сосать, Ваылист Мороз!!!

avatar
4
#5 Іваныч

пожинаємо наслідки постмайданного періоду... далі буде, беремо кока колу та попкорн, а хлопця жаль, взяти зарізати, не по европейські це, не ті цінності  що ми  чекали і такі коментатори  як  "чучало" Васька Мороз, які  звинувачують всіх крім себе,  ми не збудуємо нормально суспілсьство

avatar
5
#6 Aleks
Иван Ликус,


Вообще то наоборот. Как раз таки убитый разговаривал по-украински. А рашкованское быдло, которого в Киеве как га..на к нему пристебалось.



Nikki,


А вы у чеченов сосали и будете сосать в перерывах между трахами вас в ж...у

avatar
5
#7 ольга

Насилие всегда вызывает отрицательные эмоции. Мы-люди,в отличие от животных должны уметь укрощать их. Пожалуйста, будьте добрее, у каждого есть мама, помните о ней. да и жизнь у нас одна.....доказывать свою правоту с оружием -это не по-людски! Нашей Конституцией должны стать 10 Заповедей Божьих!

avatar
3
#8 Світлана
Иван Лику 
Тато сказав що якраз такі як ви лугандонці вбили його сина.  А у вас як щось не так, то бандерівці-западенці виноваті. Може виноваті  бандерівці і в тому, що таку помилку природи як ти, мама родила? 

Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх