У Запоріжжі затримали чоловіка з великою партією «метамфетаміну»

Житель міста, який вже був раніше засуджений за незаконне зберігання наркотиків, підозрюється у збуті особливо небезпечної психотропної речовин. Він затриманий у порядку ст. 208 КПК України.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області.

23 листопада близько 15-ї години працівники батальйону поліції особливого призначення біля будинку по вулиці Каховській зупинили підозрілого чоловіка. Під час поверхневого огляду з рукава куртки у нього вилучили зіп-пакет з порошкоподібною речовиною.

На місце прибули працівники слідчо-оперативна групи і провели затримання громадянина у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу та його особистий обшук. Вищевказану речовину вилучили.

Згідно висновку експерта - це особливо небезпечна психотропна речовина «Метамфетамін», маса якого склала 210 грамів. За цим фактом слідчим Запорізького районного управління ГУНП в Запорізькій області було розпочато кримінальне провадження. В ході подальших оперативно-слідчих дій встановлено, що чоловік придбав наркотичну речовину у невстановленої особи і зберігав з метою подальшого збуту.

Наразі, за наявності достатніх доказів, слідчий повідомив фігуранту про підозру у вчиненні правопорушення за ознаками ч.2 ст.307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України.

Чоловік 1981 року народження, який вже був раніше засудженим за незаконне зберігання наркотичних речовин, цього разу відповідатиме перед законом за зберігання з метою збуту небезпечної психотропної речовини в особливо великих розмірах. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Добавлено: 25-11-2021, 13:49
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх