У Запоріжжі слідчі повідомили про підозру 20-річному наркозбувачу

Фігуранта викрили на «гарячому» під час розкладання закладок у лісосмузі Вознесенівського району. У зловмисника правоохоронці виявили та вилучили 10 згортків з наркотичною речовиною та ще 30 згортків - у місцях «схованок». Правопорушника було затримано в порядку статті 208 КПК України. За скоєне фігуранту загрожує до восьми років позбавлення волі.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області.

"9 жовтня близько 15:20 співробітники Управління патрульної поліції під час патрулювання території Вознесенівського району міста Запоріжжя у лісосмузі, біля будинку по вулиці Прибрежна магістраль, зупинили молодика, який поводився підозріло та намагався уникнути зустрічі з правоохоронцями. У чоловіка працівники поліції виявили згортки з речовиною, схожою на наркотичну.

На місце події була викликана слідчо-оперативна група відділу поліції №1 Запорізького районного управління поліції, яка вилучила у правопорушника 10 згортків з наркотичною речовиною (за попередньої інформацією – «марихуана»), готових до збуту", - розповіли правоохоронці.

«Крім цього, в ході проведення подальших слідчих дій працівники поліції спільно з інспектором-кінологом та за допомогою службової собаки виявили «закладки». Вилучено 30 згортків з наркотиками, вагою майже 60 грам. Наркотичні речовини скеровані на дослідження», - повідомив начальник відділу поліції № 1 Запорізького районного управління поліції Олександр Гордієнко.

Правоохоронці звертаються до громадян з проханням повідомляти про відомі факти збуту, розповсюдження наркотичних речовин, наркопосіви та наркопритони. Телефон «гарячої лінії»: 239-28-72, 050-465-74-51, 096-655-02-29 або «102».

Добавлено: 12-10-2021, 13:38
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх