У центрі Запоріжжя зібрались десятки помячників святого Миколая

У Запоріжжі стартувала міська благодійна акція «Святий Миколай-2022»: від будівлі міськвиконкому десятки помічників святого Миколая роз'їхались вітати маленьких запоріжців.

Після старту акції 70 помічників Святого Миколая на 7 святково прикрашених автобусах вирушили до всіх районів міста вітати дітей і дарувати солодкі подарунки.

Загалом у рамках Міської комплексної програми соціального захисту населення міста за кошти бюджету міста, тобто міської громади, були придбані 2720 солодких подарунків для дітей пільгових категорій. Це діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з сімей, члени яких загинули в АТО/ООС та інші, повідомили в мерії.

Також серед тих, хто отримає подарунки, і 214 дітей з інвалідністю, прикутих до ліжка. Кожен з них отримає солодкий подарунок. Частина дітей з інвалідністю, у випадку коли сім’ї підтримали таку ідею, отримають подарунки сьогодні вдома, за місцем проживання, від учасників благодійної акції «Святий Миколай». Привітання буде проводитись з дотриманням карантинних вимог.




Добавлено: 19-12-2021, 12:15
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх