У Запоріжжі кран "Захарій", що працював на будівництві мостів, проводжали з тортиком та грамотами (ФОТО)

У Запоріжжі закінчилась робота найбільшогоплавкрану Європи, Lifting LK-800 "Захарій": минулого тижня встановив останню опору і виконав план робіт.

Голова Запорізької обласної державної адміністрації Олександр Старух разом з керівництвом Служби автодоріг у Запорізькій області сьогодні урочисто привітав команду легендарного плавкрану перед відправленням у Туреччину.

Керівництво ОДА нагородило представників команди плавучого крану ZAKHARII (LK-800) відзнаками від обласної влади за сумлінну плідну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у виконання робіт по монтажу секцій прогонової будови та мостових опор на Споруді №10 (вантового мосту), м. Запоріжжя: капітана Сергія Салагара, головного механіка Анатолія Бурдзяковського, інженера будівельника, лінійного інженера Серхата Топала та бригадира матросів Ертана Турта.

На добру згадку очільник регіону вручив солодкий подарунок для команди із символічним зображенням плавкрану у роботі.

Нагадаємо, “Захарій” здійснив 17 рейсів для монтажу тимчасових опор та ригелів, і 12 рейсів - для монтажу прогонових будов (по 6 на кожній частині мосту). Найважча секція важила 780 тонн. За допомогою буксирів плавкран доставляв багатотонні секції з будівельного майданчика у Кривій бухті до місця монтажу. Відстань маршруту складала трохи більше 7 км між точками.






Добавлено: 22-12-2021, 13:18
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх