У поліції розповіли подробиці ДТП, в якому перекинулась маршрутка з підлітками

У Запоріжжі 23 грудня близько 15.30 на дорозі "Дніпрорудний-Васильівка" біля с. Скельки перекинулася маршрутка. Як розповіли в поліції, наряд групи реагування патрульної поліції відділення № 2 (Дніпрорудне) Василівського районного управління поліції виявив на узбіччі маршрутне таксі. Правоохоронці почали перевірку інформації про те, що на момент скоєння ДТП могли знаходись діти, які нібито їхали на спортивні змагання. Оскільки поблизу місця ДТП співробітники поліції виявили лише водія.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області.

Пізніше було встановлено, що на момент аварії в мікроавтобусі знаходилось 20 неповнолітніх дітей 2011-2012 років народження, троє батьків та тренер. Під час ДТП ніхто з підлітків-спортсменів не постраждав. Пізніше до лікарні з травмою голови звернувся тільки тренер.

З місця події пасажири поїхали самостійно на попутному транспорті.

Слідчим вже розпочато кримінальне провадження, відкрите за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу.

Крім цього, відносно власника фірми-перевізника складений адміністративні протокол за ст. 140 «Порушення правил, норм і стандартів при утриманні автомобільних доріг і вулиць, невжиття заходів щодо своєчасної заборони або обмеження руху чи позначення на автомобільних дорогах і вулицях місць провадження робіт» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Наразі працівники поліції здійснюють опитування учасників подій, в тому числі неповнолітніх.

Добавлено: 24-12-2021, 08:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх