У Мелітополі відкрили льодову арену за 155 млн. грн. (ФОТО)

У Мелітополі відкрили арену для зимових видів спорту. Спортивний комплекс площею у 3355,5 кв. м вмістив в себе льодову арену розмірами 58х28 м, де можуть одночасно кататися 120 осіб, трибуни на 500 глядачів, 4 великі роздягальні з душовими кабінами, суддівські та тренерські приміщення, сушарку для ковзанів з іонізацією повітря, кафе, тренажерний та конференц-зали.

Про це повідомляє Департамент культури та інформаційної політики.

"Спортскомплекс обладнано за останнім словом техніки - велике електронне табло, системою “відео-гол”, сучасними водоочисними та охолоджувальними системами для забезпечення льодового покриття, найсучаснішою акустичною та звукоізолюючою системами. Важливо, що під час будівництва льодової арени були передбачені умови безперешкодного та зручного переміщення маломобільних груп населення відповідно до чинних норм та правил", - розповіли чиновники.

На відкриття льодової арени до Мелітополя завітали Державний секретар Міністерства молоді та спорту Олексій Перевезенцев, голова Запорізької обласної державної адміністрації Олександр Старух, голова Запорізької обласної ради Олена Жук, народний депутат України Сергій Мінько, президент Федерації хокею України Георгій Зубко, Мелітопольський міський голова Іван Федоров, депутати обласної, міської та районної рад.

Загальна вартість будівництва — понад 155 млн гривень (субвенція із державного бюджету на розвиток спортивної інфраструктури – 129,3 млн грн., субвенція із державного бюджету соціально-економічного розвитку – 10 млн грн., місцевий бюджет – 15,8 млн грн.).













Добавлено: 29-12-2021, 06:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх