У трьох містах Запорізької області можуть побудувати льодові арени

У Запорізькій облдержадміністрації обговорюютьпотенційні локації для спорудження льодових арен у Запоріжжі, Бердянську та Енергодарі.

Про це повідомляє Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЗОДА з посиланням на хід робочої наради під керівництвом голови Запорізької облдержадміністрації Олександра Старуха.

Нагадаємо, в рамках «Великого будівництва» планується спорудження сучасних льодових арен.

"Учасники наради обговорили потенційні локації для спорудження льодових арен у Запоріжжі, Бердянську та Енергодарі, а також питання спроможності цих територій надати кошти на співфінансування та подальше утримання цих спортивних центрів", - повідомили в ЗОДА.

- Це мають бути локації, куди зручно діставатися з будь-якого куточку міста, де наявна вся необхідна інфраструктура, підведені комунікації та, найголовніше, територія розміщення арени повинна мати великий потенціал для розвитку, – цитують Олександра Старуха.

Кожна спортивна арена окрім льодового майданчика матиме сучасні трибуни на 700 глядачів, комфортні роздягальні та інші адміністративні кімнати. Проєкт будівництва реалізовуватиметься за кошти держави при співфінансуванні з місцевих громад на рівні 10 %.


Добавлено: 1-09-2021, 08:54
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх