Анатолій Куртєв прокоментував ситуацію навколо скверу Яланського

В[justify]. о. міського голови Запоріжжя Анатолій Куртєв прокоментував інформацію, яка була оприлюднена в анонімних телеграм-каналах щодо ситуації навколо скверу Яланського.

Зокрема, телеграм-канали звернули увагу на те, що на початку грудня Запорізький апеляційний суд ухвалив рішення визнати недійсними договори оренди землі від 17.07.2009, укладені між Запорізькою міською радою та ТОВ «ЛЕНД ДИВЕЛОПМЕНТ». А 22 грудня в. о. мера Запоріжжя Анатолій Куртєв розпорядився направити до Верховного суду касаційну скаргу, що телеграм-канали трактували як крок до того, "щоб не повертати сквер Яланського громаді".


"Запоріжжя - місто людей з активною громадянською позицією.

Переважна більшість з них – це дійсно порядні містяни, які стоять на захисті інтересів суспільства. Та, на жаль, є й ті, хто лише робить вигляд, що бореться за правду. Фактично ж вони захищають чиїсь фінансові інтереси, займаються популізмом і, що найгірше, піаряться на іменах інших людей.

У Запоріжжі вже багато років триває війна за один із парків. Найгірше в цій історії те, що від неї страждають місто та люди. Адже за цей час протиборчі сторони випробували багато різних засобів та інструментів. Серед них - розповсюдження неправдивої та спотвореної інформації, у тому числі й проти міської влади.

Але який би піар проти нас не застосовували, в таких ситуаціях ми завжди будемо діяти виключно в рамках чинного законодавства.

Це наша проста й зрозуміла позиція", - написав Анатолій Куртєв к своєму телеграм-каналі. [/justify]

Добавлено: 11-01-2022, 13:07
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх