Запорізькі гонщики на ретро-автівках візьмуть участь у престижних світових змаганнях на трасах Монако та Франції

Команда запорізьких гонщиків представлятиме місто на світових змаганнях ретро-автівок Rallyе Monte-Carlo Classique. Спортсмени підкорюватимуть гірські траси Франції та Монако.

Про це повідомляють на сайті Запорізької міської ради.

Rallyе Monte-Carlo Classique проводиться Автомобільним клубом Монако вже 111 років. Цього року вперше за всю історію змагань шість українських екіпажів отримали ліцензію на участь у них.

Україну представлятимуть команди з п’яти міст: Запоріжжя, Києва, Львова, Чернівців та Тернополя. Брати участь у змаганнях вони будуть на «Запорожцях»: «ЗАЗ-965», «ЗАЗ 965-А», «ЗАЗ-966» та «ЗАЗ-968». Запорізький екіпаж представлятимуть пілот Роман Щипков і штурман Олексій Бурбак на автомобілі «ЗАЗ-968».

Чемпіонат розпочнеться 31 січня та завершиться 2 лютого в Монако. Запоріжжя стане першим містом старту проєкту в Україні. Урочисті церемонії відбудуться також у Києві, Чернівцях та Львові.
Добавлено: 12-01-2022, 11:37
1

Похожие публикации


Комментарии (1)

avatar
0
#1 Jeanette
Хотел бы посоветовать тебе самый лучший сайт онлайн казино Украины! У нас только крутые заведения СНГ http://www.englishow.co.kr/nslearning/42500956

Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх