У Запоріжжі загинула 4-місячна дитина: в поліції розповіли про умови, в яких вона жила (ФОТО)

У Запоріжжі поліція відкрила кримінальне провадження за фактом злісного невиконання обов’язків по догляду за дитиною. В результаті неналежного догляду 4-місячна дівчинка померла. Місцезнаходження її матері наразі встановлюють працівники поліції.

Про це повідомили у Відділі комунікацій ГУ НП України у Запорізькій області.

"17 січня близько 17 години до відділу поліції № 1 Запорізького районного управління надійшло повідомлення від медиків швидкої допомоги. Лікарі заявили про смерть 4-місячної дівчинки, яка померла під час проведення реанімаційних заходів в кареті швидкої допомоги.Співробітники поліції встановили, що бригаду медиків викликав знайомий матері, на якого вона залишила дитину в квартирі по вулиці Патріотичній. Дитина знаходилась в повних антисанітарних умовах, з ознаками неналежного харчування та недотримання елементарних гігієнічних норм", - розповіли правоохоронці.

Встановлено також, що матір’ю померлої дитини є 29-річна місцева жителька, яка в минулому році притягувалась до кримінальної відповідальності за незаконне зберігання наркотичних засобів. Того дня вона на тривалий час залишила дівчинку на свого знайомого 1985 року народження, який і викликав швидку.



Добавлено: 18-01-2022, 08:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх