У Залі олімпійської слави Музею Феноменальної Сили відбулась зустріч з відомою чемпіонкою світу з карате Мариною Скамароховою (Фото)

Про це у своїй сторінці у фейсбук повідомили бійці 23 окремої бригади ОГП «Хортиця» НГУ, які завітали на зустріч зі спортсменкою.



Марина Скамарохова — чемпіонка світу, дворазовий володар Кубка світу у розділах «куміте» та «ката», чемпіонка абсолютного чемпіонату Європи, 5-разова чемпіонка Європи у розділах «куміте» та «ката», 4-разова переможниця міжнародних змагань у розділах «куміте» та «ката», 13-разова чемпіонка України у розділах «куміте» та «ката». Крім того, Марина володар чорного поясу 1-го дану в Міжнародній організації ІКО та 2-го дану в Міжнародній організації WKB. Майстер спорту України міжнародного класу, а також засновниця та тренер запорізького клубу «Цунамі».



Відповідаючи на запитання офіцера, який проводив захід, Марина розповіла про спортивну кар’єру, про програші на татамі та перемоги. За її словами, успіх відчула, коли вперше зайняла перше місце:

«З 9 до 14 чи 15 років програвала. Я до цього загартована. Як кажуть, хто не падав, той не вставав. От і у мене був невдалий час. А перша перемога була кроком у моє спортивне майбутнє. Після невдач «проживаю» їх, проговорюю свої помилки і йду далі».




Марина поділилася із бійцями секретом свого успіху:

«Працювати й ще раз працювати. Це допоможе у досягненні будь-якої мети», та показала продемонструвала на манекені декілька улюблених прийомів, чим дуже вразила гвардійців.




Після закінчення заходу військовослужбовці поділились враженнями після зустрічі та сказали, що  вона змогла надихнути їх на подальшу боротьбу за визволення країни: «Ми всі йдемо до перемоги та ми обов’язково переможемо!».
Добавлено: 1-02-2023, 16:48
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх