В ОВА розповіли про ситуацію на Запорізькому напрямку

За минулу добу, 5 лютого окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру 21 населеного пункту в Запорізькій області. Про це йдеться у повідомленні Обласної військової адміністрації.

Так, під ворожий вогонь потрапили населені пункти Гуляйполе, Щербаки, Затишшя, Малинівка, Темирівка, Преображенка, Приморське, Оріхів, Новоданилівка, Ольгівське, Мала Токмачка, Чарівне, Новоандріївка, Червоне, Білогір'я, Зелений Гай, Новоселівка, Кам'янське, Малі Щербаки, Степове та Павлівка.

За повідомленням ГУНП у Запорізькій області, в результаті обстрілів надійшло 10 повідомлень про руйнування будинків та квартир місцевих мешканців.

"На Запорізькому напрямку ситуація за останню добу не зазнала суттєвих змін. Противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів. Протягом минулої доби ворог здійснив 193 обстріли позицій українських захисників застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення", - зазначають в ОВА.

Нагадаємо, що у Василівці Запорізької області окупанти облаштували місцеву дитячу лікарню під військовий шпиталь для поранених військовослужбовців збройних сил рф. Зазначається, що дітей до лікарні більше не приймають.
Добавлено: 6-02-2023, 09:57
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх