В поліції показали наслідки ворожих обстрілів на території Запорізької області (Фото)

За минулі дві доби росіяни завдали 188 ударів по території Запорізької області: окупанти вели прицільний вогонь по територіях Пологівського та Василівського районів. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Запорізькій області.

Зазначається, що окупанти запускали дрони, гатили з артилерії, реактивних систем залпового вогню.

Внаслідок обстрілу села Приморське Василівського району пошкоджені три приватних будинки. В них потрощені вікна, фасади та шиферне покриття на дахах, пошкоджені паркани, гаражні приміщення та транспортні засоби.

Також жителі Пологівщини повідомили про наслідки ворожих обстрілів районних центрів і сіл Гуляйпільської та Оріхівської тергромад. У домівках місцевих жителів зруйновані покрівлі, в усіх оселях вибиті шибки.






Крім цього, на території домоволодінь пошкоджені присадибні приміщення, в будівлях побито майно та сільськогосподарську техніку.





Нагадаємо, що ДБР завершило розслідування щодо чотирьох зрадників із Запорізької області. Четверо колишніх правоохоронців з селища Веселе Мелітопольського району з перших днів окупації зрадили присязі, відкрито підтримали дії загарбника та стали служити у так званій «народной милиции».
Добавлено: 6-02-2023, 13:58
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх