«Створюють поліцейську державу»: у Мелітополі рашисти завезли 800 поліцейських з рф

Терор на окупованих територіях триває, проте спротив українців лише посилюється.

Про ситуацію у тимчасово окупованому місті Мелітополь, вчора, в ефірі Єдиних новин, повідомив мер міста Іван Федоров.

За словами Федорова, після кожних вдалих дій Збройних сил України, рашисти посилюють тиск на населення та починають шукати тих, хто в окупації допомагає нашим спецслужбам. Таким чином відомо, що на минулому тижні окупанти завезли до міста 800 поліцейських з рф.

Окупанти створили псевдоохороні органи та фейкові суди, де влаштовують судилище над мешканцями які чинять опір рашистам.

«Вони завезли туди якихось судій з ерефії і ці судді почали приговорювати наших мешканців к якимось там ув’язненням. Наприклад, є факт коли мешканка міста Мелітополя просто задонатила на нашу армію, її знайшли, знайшли виписку з її банка (зі смартфона) і одразу віддали її під суд. І сьогодні не відомо що їй присудить це судилище», – повідомляє мер.

Крім того, продовжують надходити повідомлення про факти катування мирного населення. Як зазначив Федоров, в Мелітополі окупантами створено щонайменше 5 катівень.

«Сьогодні вони дають оголошення. Просто намагаються знайти керівника мобілізаційного відділу. Про що говорить те, що вони розміщують оголошення? Про те, що наші мешканці не здаються та не погоджуються працювати з окупантами», – зазначає Федоров.

Добавлено: 13-02-2023, 09:32
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх