У Запорізькій області під ворожий вогонь потрапили 15 населених пунктів

За минулу добу, 19 лютого росіяни обстріляли цивільну інфраструктуру у районі 15 населених пунктів Запорізької області. Про це інформує пресслужба Обласної військової адміністрації.

Так, під ворожий вогонь потрапили населені пункти Малинівка, Мала Токмачка, Гуляйполе, Залізничне, Чарівне, Оріхів, Ольгівське, Новоандріївка, Білогір'я, Щербаки, Староукраїнка, Павлівка, Новоданилівка, Степове та Кам'янське.

За попередніми даними, повідомлень про руйнування житла місцевих мешканців та об’єктів інфраструктури в результаті обстрілів військовослужбовцями рф не надходило.

"На Запорізькому напрямку ситуація за останню добу не зазнала суттєвих змін. Противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів", - йдеться у повідомленні ОВА.

Протягом минулої доби ворог здійснив 146 обстрілів позицій українських захисників, застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

Нагадаємо, що на тимчасово окупованих територіях Запорізької області росія продовжує чинити тиск на місцеве населення, зокрема, на українських дітей.
Добавлено: 20-02-2023, 09:21
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх