На Запоріжжі за минулу добу було пошкоджено 22 оселі внаслідок ворожих обстрілів

За минулу добу, 6 лютого надійшло 22 повідомлення про руйнування будинків громадян та об’єктів інфраструктури на території Запорізької області в результаті обстрілів військовослужбовцями рф. Про це інформує пресслужба Обласної військової адміністрації із посиланням на дані ГУНП в Запорізькій області.

За інформацією поліції, окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру у районі населених пунктів Мала Токмачка, Малинівка, Новомиколаївка, Преображенка, Залізничне, Гуляйполе, Кам'янське, Новоданилівка, Ольгівське, Малі Щербаки, Чарівне, Полтавка, Зелений Гай, Новоандріївка, Затишшя, Щербаки, Оріхів, Степове та Павлівка.

"На Запорізькому напрямку ситуація за останню добу не зазнала суттєвих змін. Противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів. Протягом минулої доби ворог здійснив 93 обстріли позицій українських захисників застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення", - йдеться у повідомленні ОВА.

Нагадаємо, що 5 лютого окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру 21 населеного пункту в Запорізькій області. В результаті обстрілів надійшло 10 повідомлень про руйнування будинків та квартир місцевих мешканців.
Добавлено: 7-02-2023, 10:11
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх