Сіють паніку або готуються до евакуації: Іван Федоров розповів про ситуацію на окупованих територіях Запорізької області

На сайті так званої Сімферопольської міської ради, окупаційна адміністрація розмістила повідомлення про надання фінансування тим курортним закладам, котрі будуть розміщувати «евакуйованих» жителів Запорізької та Херсонської областей.

Про це в ефірі «Єдиних новин» розповів мер окупованого міста Мелітополь Іван Федоров.

«Сьогодні вони або готуються до евакуації, або це черговий пропагандистський меседж, який направлений на те, щоб у черговий раз посіяти паніку серед наших цивільних мешканців, які сьогодні знаходяться в окупації», – зазначає Федоров.

Крім того, він повідомив що паніку також сіють прихильники окупаційної влади. Таким чином відомо, що у північній частині міста Мелітополя, на мікрорайоні, «старші» по будинках передають жителям розпорядження «зверху». Нібито українська влада збирається «бомбити» цивільне населення, а тому треба готувати підвали під бомбосховища.

«Це суто їх ІПсО, яке вони намагаються розганяти. А тому в край важливо донести правдиву інформацію», – говорить Федоров.

Мер Мелітополя наголошує, що такі дії окупантів обумовлені тим, що вже понад рік вони не змогли знайти підтримки з боку цивільного населення. А місто Мелітополь як був, так і залишається українським містом, який досі чинить спротив.

Окрім паніки, яку намагаються створити окупанти вони примушують людей в окупації приймати російський паспорт, без якого неможливо звернутись по медичну допомогу або отримати соціальні виплати. Федоров наголошує, що вже з 1 січня рашисти вивели з обігу гривню, в наслідок чого люди не можуть отримати пенсії та виплати від нашої держави, таким чином роблячи людей жебраками, примушуючи бути лояльними до окупаційної влади.

Добавлено: 8-03-2023, 11:21
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх