Рашисти використовують Азовське море та його узбережжя виключно у венних цілях – Федоров

Тимчасово окуповане Азовське море для рашистів стало чи не останнім значним здобутком з початку повномасштабного вторгнення. Сьогодні українські курорти використовуються окупантами виключно у військових цілях.

Про це в ефірі телеканалу «Прямий» розповів мер тимчасово окупованого міста Мелітополь.

Федоров зазначає, що в першу чергу Азовське море окупанти використовують для своєї логістики. Таким чином саме з Бердянська рашисти вивозять все викрадене зерно, що було вирощене у Запорізькій області.

Крім того, мер Мелітополя нагадав як ще влітку було знищено один з військових катерів рф, який детонував упродовж доби, що є доказом використання українського порту як військову базу з боєприпасами.

«На жаль, сьогодні Азовське узбережжя вони цілому використовують як полігон. Азовське узбережжя під час курортного сезону будь-якого року до окупації відвідувало більше ніж 2,5 млн туристів. А сьогодні на всіх цих базах відпочинку розміщуються рашистські військові, російські спецпризначенці, і на жаль, саме на узбережжі Азовського моря та Молочного лиману вони сьогодні розмістили свої полігони та тренувальні бази», – зазначає Федоров.

За його словами, один з полігонів розташований безпосередньо в 15 км від міста Мелітополь на узбережжі Молочного лиману. Саме там вони тренують своїх мобілізованих, тим саме тероризуючи місцеве населення.

Добавлено: 2-03-2023, 10:26
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх