Протести в окупації: мер Мелітополя розповів про ситуацію у місті

Фото: телеграм Андрія Цаплієнка

Цілий рік мешканці тимчасово окупованого міста Мелітополь продовжують чинить спротив окупантам і навіть збирають мітинг, щоб відстояти свої права.

Про це сьогодні під час ефіру «Сніданку з 1+1» розказав мер міста Мелітополь Іван Федоров.

Він повідомив, що пройшов рівно рік з моменту його визволення з полону окупантів, в якому він перебував 6 днів. Крім того, він наголосив що з того моменту рашисти стали забирати в полон ще більше мешканців і на сьогодні понад 500 цивільних людей мелітопольської громади продовжують бути заручниками. Разом з ними у полоні понад рік перебуває мер Дніпрорудного і як зазначає Федоров, тенденція тільки погіршується.

Таким чином окупанти намагаються тероризувати та тиснути на населення, щоб позбавити людей бажання чинити спротив окупаційній владі.

«Сьогодні у Мелітополі наші мешканці які залишились у тимчасовій окупації сьогодні збирають мітинг через те, що ворог продовжує терор і навіть комунальникам, які сьогодні продовжують надавати тепло і воду в тимчасово окупованій Мелітопольщині перестали платити заробітну плату і просто роблять так, щоб наші мешканці стали жебраками і їм не було що їсти. Сьогодні вони збираються на центральній площі нашого міста. Для ворога – це не зрозуміло», – повідомив мер міста.


Протести в окупації: мер Мелітополя розповів про ситуацію у місті

Фото: телеграм Андрія Цаплієнка
Добавлено: 16-03-2023, 11:22
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх