Запорізькі правоохоронці викрили черговий гральний заклад у місті

Співробітники поліції вилучили докази протиправної діяльності, а також склали адміністративні матеріали щодо відвідувачів азартного закладу.

Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції у Запорізькій області.

Ввечері 4 квітня до поліції зателефонувала жінка та повідомила адресу де, на її думку, працює незаконна зала для азартних ігор. Прибувши на місце, співробітники встановили, що підпільна гральна зала була замаскована під порожнє приміщення, а в середині була оснащена комп’ютерною технікою зі спеціальним програмним забезпеченням.

«На момент візиту правоохоронців у приміщенні була адміністраторка та чотири відвідувачі-гравці. У залі зафіксовано наявність увімкненої комп’ютерної техніки, підключеної до Інтернет-мережі», – йдеться у повідомлені.

Правоохоронці встановили, що про візит до зали клієнти домовлялись заздалегідь з адміністратором нелегального закладу.

Слідчі Шевченківського відділу поліції вилучили речові докази здійснення незаконної діяльності: 10 системних блоків, відеокамеру, чековий пристрій, два розповсюджувачі сигналу, відеосервер, мобільний телефон, чорнові записи та грошові кошти.

Відносно відвідувачів були складені адміністративні протоколи за ст. 181 (Азартні ігри, ворожіння в громадських місцях) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Організаторам незаконного бізнесу загрожує штраф від десяти до сорока тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян, з позбавленням права обіймати певні посади або займатись певною діяльністю строком на один рік.

Запорізькі правоохоронці викрили черговий гральний заклад у місті




Добавлено: 6-04-2023, 11:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх