Терор окупантів над неповнолітніми: ситуація на окупованих територіях Запорізької області

Фото: svidomi.in.ua

Діти та підлітки, які залишились на тимчасово окупованих територіях Запорізької області найбільш незахищені від терористичних дій ворога.

Про під час ефіру телемарафону "Єдині новини" розповів, міський голова тимчасово окупованого міста Мелітополь Іван Федоров.

Федоров зазначив, що наразі рашисти вивозять школярів з тимчасово окупованих територій Запорізької області до росії та окупованого Криму, де під виглядом канікул і перебування в таборах проводить пропагандистські бесіди про "один народ" та "велич росії".

Крім того, Федоров зазначив, що ще до настання канікул, рашисти змушували дітей вступати до однієї з громадських організацій, які вони створили на ТОТ:

«Це може бути "Юнармія", "Юг молодий", "Шлях першого". Але немає ніякої різниці, як ця організація називається, бо вони всі про одне й те саме. Вони змушують навчати ту історію, яку подає росія під своїм кутом. Вони змушують дітей навчитися застосовувати зброю та надавати першу медичну допомогу солдатам. Все це під присмаком пропаганди єрефії».
Добавлено: 20-04-2023, 13:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх