До смерті забив жінку та сховав тіло в лісосмузі: у Запоріжжі затримано чоловіка, який вбив свою знайому

У Запоріжжі поліція затримала чоловіка, який підозрюється у вбивстві своєї знайомої. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції у Запорізькій області.

В поліції повідомили, що 2 березня до Шевченківського відділу Запорізького райуправління поліції звернувся 18-річний місцевий житель із повідомленням про те, що його 39-річна матір ще 26 лютого пішла з дому і перестала виходити на зв’язок. Слідчі відкрили впровадження та розпочали слідчо-розшукові дії.

За даними слідства виявилось, що перед зникненням жінка проводила вечір зі своїм 50-річним знайомим, який раніше був неодноразово судимий за вчинення тяжких злочинів. 24 квітня поліцейські виявили тіло розшукуваної на території лісосмуги в Шевченківському районі міста. Труп у поліетиленовому мішку був схований у ямі та ретельно замаскованій під сухим гіллям.

У результаті судово-медичної експертизи вдалось з’ясувати, що смерть потерпілої настала в результаті отриманих тілесних ушкоджень.

Підозрюваного затримано на території Вільнянського району, де він переховувався від поліції. Чоловік зізнався у вбивстві, зазначивши що злочин був вчинений під впливом спиртних напоїв.

«У результаті конфлікту він побив жінку, яка невдовзі померла від отриманих тілесних ушкоджень. Наступного дня, щоб приховати злочин, він поклав тіло в мішок та сховав у ямі на території лісосмуги неподалік місця свого проживання», – йдеться у повідомлені поліції.

Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.
Добавлено: 3-05-2023, 11:42
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх