Сформувала "штат" псевдоустанови, до якої набрала "однодумців": СБУ повідомила про підозру зрадниці в Запорізькій області

СБУ оголосила про підозру колишній виконуючій обов’язки голови Костянтинівської сільської ради Мелітопольського району, яка очолила окупаційний орган влади.

Про це інформує пресслужба Запорізької ОВА із посиланням на СБУ.

Її призначили на посаду голови окупаційної "адміністрації Костянтинівського сільського поселення". Після чого вона сформувала "штат" псевдоустанови, до якої набрала "однодумців".

"Перебуваючи на посаді вона взяла на себе організацію процесу відновлення роботи закладів освіти за російськими стандартами, перереєстрацію підприємств на юридичних та фізичних осіб з рф, також вона розпоряджалась коштами та майном, захопленими окупаційною адміністрацією", - йдеться у повідомленні.

Крім цього, у серпні 2022 року, зрадниця взяла участь у так званому "форуме общественного движения "Мы вместе с Россией" на якому особисто закликала людей до участі у псевдореферендумі і "проголосувати" на користь кремля.

Сформувала "штат" псевдоустанови, до якої набрала "однодумців": СБУ повідомила про підозру зрадниці в Запорізькій області
Добавлено: 24-05-2023, 12:50
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх