У Запорізькій області співробітниця поліції затримала зловмисника, який пограбував літнього чоловіка

25 травня у селі Долинське Запорізького району приховуючи обличчя, невідомий чоловік вдерся до будинку 81-річного пенсіонера та погрожуючи пістолетом відібрав усі його заощадження.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції у Запорізькій області.

Офіцерка Долинської територіальної громади Богдана Калашник повідомила, що за словами потерпілого, який звернувся до неї за допомогою, зловмисний вдерся до оселі о 7-й годині ранку:

«Погрожуючи предметом, схожим на пістолет, зловмисник вимагав віддати наявні кошти. Злякавшись, пенсіонер дістав свої заощадження у сумі 10 000 гривень, але просив залишити щось на життя. Натомість нападник штовхнув господаря на підлогу, забрав усі гроші та телевізійну приставку з пультом. А перед тим, як піти, зламав ручку на вікні, щоб потерпілий одразу не покликав на допомогу».

Під час відпрацювання прилеглої до місця злочину території, поліцейська провела поверхневий огляд у приїжджого, виявивши при ньому велику суму грошей, балаклаву та предмет, схожий на пістолет. Зловмисником виявився 36-річний мешканець Дніпровського району міста Запоріжжя, який раніше був приятелем померлого сина заявника, та мав конфлікт із батьком померлого на фінансовому підґрунті.

Наразі фігуранта затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. За скоєне йому загрожує до 15 років ув’язнення із конфіскацією майна.

У Запорізькій області співробітниця поліції затримала зловмисника, який пограбував літнього чоловіка



Добавлено: 26-05-2023, 14:10
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх