Намагались позбутись конкурента: у Запоріжжі викрито двох містян, які підпалили мікроавтобус підприємця 

Двоє раніше судимих містян підпалили мікроавтобус підприємця, в якому зберігався товар для реалізації. Сума завданого потерпілому збитку сягає 100 тисяч гривень.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції в Запорізькій області.

За даними слідства, 17 травня у Дніпровському районі міста невідомі особи підпалили автомобіль «Fiat Ducato», у якому було обладнання для виїзної роздрібної торгівлі та ще не реалізований товар. Потерпілий 59-річний місцевий підприємець повідомив поліції, що напередодні між ним та реалізатором сусідньої торгівельної точки виник словесний конфлікт.

Намагались позбутись конкурента: у Запоріжжі викрито двох містян, які підпалили мікроавтобус підприємця 


Після проведення низки оперативних заходів було встановлено, що до злочину причетні двоє раніше судимих місцевих мешканців, 36 та 52-х років.



“Чоловіки вирішили помститись конкуренту шляхом умисного знищення його майна. Вони вибили скло у салоні транспортного засобу, облили його займистою речовиною, підпалили та покинули місце події на автомобілі «Nissan Teana», що належить молодшому зловмиснику”, - йдеться у повідомлені. 





Наразі, триває досудове розслідування, а зловмисникам повідомлено про підозру. Їм загрожує до 10 років позбавлення волі.
Добавлено: 31-05-2023, 11:01
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх