У Запоріжжі викрито прихильницю кадирова, яка заперечувала причетність військових рф до підриву Каховської ГЕС

Контррозвідка Служби безпеки України викрила у Запоріжжі місцеву мешканку, яка розповсюджувала в інтернеті фейкову інформацію про підрив військовослужбовцями ЗСУ Каховська ГЕС.

Про це повідомили у пресслужбі Запорізької ОДА з посиланням на СБУ.

Зазначається, що викрита мешканка Запоріжжя виявилась прихильницею очільника Чечні рамзана кадирова. Зазначається, що блогерка так захоплюється його «діяльністю», що в соцмережах реєструвалась під ніком «KADУROVA» на честь поплічника кремля.

«Так, в одній із соціальних мереж вона здійснювала поширення матеріалів, у яких міститься виправдування збройної агресії російської федерації проти України, розпочатої у 2014 році, завзято оббілювала повномасштабне вторгнення в Україну військ рф та категорично заперечувала воєнні злочини агресора. У своїх публікаціях  та репостах прихильниця загарбницької політики схвалювала проведення так званої «спецоперації» в Україні, підтримувала російських «асвабадителей» і бойовиків квазідержавних утворень «днр/лнр», дискредитувала українські органи влади і  Збройні Сили України», – йдеться у повідомлені.

Наразі триває розслідування та вирішується питання, щодо оголошення фігурантці підозри за ч. 2 ст. 436-2 Кримінального кодексу України (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії рф в Україні, глорифікація її учасників).
Добавлено: 19-06-2023, 16:34
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх