На Запоріжжі зловмисник напав на літню жінку та заволодів її грошима

2 серпня, у селі Воздвижівка Пологівського району Запорізької області, зловмисник проник до будинку 77-річної жінки, напав на неї та заволодів її заощадженнями.

Про це повідомили в пресслужбі ГУ Національної поліції у Запорізькій області.

Зазначається, що близько 11:40 невідомий чоловік зламав навісний замок та проник до оселі, однак в цей момент додому повернулась 77-річна господарка приватного будинку.

На Запоріжжі зловмисник напав на літню жінку та заволодів її грошима


«Побачивши жінку, зловмисник вдарив її по голові консервною банкою, від чого вона знепритомніла. Через деякий час до будинку потерпілої зайшла сусідка та виявила її лежачою на підлозі. Схвильована пенсіонерка одразу викликала на допомогу поліцію та медиків», ― повідомили в поліції.

Правоохоронці встановили особу злочинця. Ним виявився 35-річний місцевий мешканець раніше судимий за майнові злочини. Він намагався сховатися від оперативників на території села. Під час обшуку в нього було вилучили лом, хустку та гаманець потерпілої. Викрадені гроші він вже встиг витратити.



Наразі триває досудове розслідування та вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру та обрання йому запобіжного заходу. Йому загрожує до 12 років ув’язнення із конфіскацією майна.
Добавлено: 4-08-2023, 13:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх