У Запоріжжі поліція встановлює обставини двох ДТП з постраждалими

Вчора, 22 серпня, у Вознесенівському та Запорізькому районах Запоріжжі сталось дві аварії, серед яких постраждала малолітня дитина. Поліцейські просять свідків та очевидців подій надати наявну в них інформацію.

Про це повідомили в ГУНП в Запорізькій області.

Перша аварія сталась по автодорозі Запоріжжя-Нікополь. За кермом автомобіля «Mercedes-Benz» перебував 28-річний водій, а позаду нього рухався автомобіль Toyota Verso, під керуванням 52-річного водія.

«В той час коли керманич першої іномарки приступив до повороту ліворуч на нерегульованому перехресті з автодорогою Долинське-Нове Запоріжжя, водій другої — виїхав на зустрічну смугу для виконання маневру обгону. У результаті відбулось зіткнення транспортних засобів. Унаслідок аварії з травмами різного ступеня тяжкості до лікарень міста були доставлені водій Toyota Verso і троє його пасажирів. Серед них ―14-річна дівчина», ― йдеться у повідомлені.

У Запоріжжі поліція встановлює обставини двох ДТП з постраждалими



Того ж дня, близько 20:10 у Вознесенівському районі міста під час руху по проспекту Соборному в напрямку бульвар Шевченка, 24-річний водій маршрутного автобуса «Volkswagen» скоїв наїзд на 54-річну жінку, яка перетинала проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу. Потерпілу з травмами було доставлено до медичного закладу.

За обома фактами відкрито кримінальні провадження. Наразі тривають досудові розслідування.
Добавлено: 23-08-2023, 16:36
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх