У Запоріжжі судитимуть місцевого жителя, який налагодив виробництво психотропів (Відео)

У Вознесенівському районі Запоріжжя, 37-річний місцевий житель в орендованому приміщені облаштував нароколабораторію, у якій в особливо великих розмірах виготовляв метамфетамін, амфетамін, метадон та 4-ММС.

Про це, 12 вересня, повідомили в пресслужбі ГУНП в Запорізькій області.

За даними слідства, співробітники кіберполіції отримали інформацію, що підприємець, який оформив підприємництво з виробництва харчових продуктів, замовляє доставку предметів специфічного спрямування, які можуть використовуватись для виготовлення наркотичних засобів.

13 червня правоохоронці провели обшуки в орендованому підозрюваним приміщені. Серед доказів незаконної діяльності було знайдено: лабораторне обладнання, посуд, місткості з рідкими речовинами та чорнові записи щодо протиправної діяльності. Крім того, було виявлено вже готовий продукт виробництва:

● майже 3,7 кілограма речовини білого кольору;
● близько 1,7 кілограма кристалічної речовини чорного кольору;
● майже 0,5 кілограма кристалічної речовини білого кольору.

«Згідно з висновком, вилучені речові докази — це особливо небезпечна психотропна речовина «4-ММС», психотропна речовина «метамфетамін», наркотичний засіб «метадон», психотропна речовина «амфетамін»», ― йдеться у повідомлені поліції.

Слідчим відділу поліції № 1 Запорізького РУП обвинувальний акт спрямовано до суду для прийняття рішення відповідно до чинного законодавства. Фігуранту загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Добавлено: 13-09-2023, 15:19
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх