На Запоріжжі затримано двох громадян, які в стані алкогольного сп’яніння нанесли тяжкі тілесні ушкодження своїм близьким

У Запоріжжі поліцейські затримали двох підозрюваних у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень громадянам під час вживання алкогольних напоїв.

Про це повідомили в пресслужбі ГУНП в Запорізькій області.

24 вересня до поліції надійшло повідомлення від працівників швидкої допомоги про спричинення ножового поранення чоловіку. Виявилось, що у Шевченківському районі Запоріжжя, під час вживання алкоголю між вітчимом та пасинком відбувся конфлікт. Після чого старший з чоловіків схопився за ніж та вдарив ним опонента в живіт.

«У результаті події 39-річний потерпілий від отриманих тілесних ушкоджень помер у лікарні», ― повідомили в поліції.

Цього ж у дня подібний випадок стався у Вільнянську, де під час сварки на ґрунті ревнощів, 56-річна жінка вдарила у груди чоловіка кухонним ножем. 38-річного громадянина було госпіталізовано з тілесними ушкодженнями.

На Запоріжжі затримано двох громадян, які в стані алкогольного сп’яніння нанесли тяжкі тілесні ушкодження своїм близьким


Знаряддя злочинів вилучені та направлені на експертні дослідження.

Відомості за цими фактами внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Правова кваліфікація - ч.ч. 1, 2 ст. 121 КК України.

Обох зловмисників було затримано. Наразі слідчими вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів.
Добавлено: 26-09-2023, 11:58
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх