На Запоріжжі поліцейські затримали чоловіка, який вбив знайомого та сховав його тіло у колодязь

Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, 47-річний мешканець Оріхова вбив свого знайомого, завдавши його декілька ножових ударів. Труп чоловіка зловмисник викинув у колодязь.

Про це, 20 вересня, повідомили у пресслужбі ГУНП в Запорізькій області.

За даними слідства, вчора, 19 вересня до поліції звернулась стривожена жінка. Вона повідомленням, що її брат, мешканець Оріхова, майже тиждень не виходить на зв’язок. Поліція розпочала пошуки чоловіка. Зрештою, у колодязі на одному з сусідніх подвір’їв, біля будинку чоловіка, було виявлено труп зниклого.

«Правоохоронці встановили обставини його загибелі та безпосереднього фігуранта злочину. Ним виявився 47-річний раніше судимий місцевий житель», ― йдеться у повідомлені.


На Запоріжжі поліцейські затримали чоловіка, який вбив знайомого та сховав його тіло у колодязь


В поліції зазначили, що напередодні, під час вживання алкогольних напоїв, між чоловіками виник конфлікт, після якого гість вбив свого знайомого.

«11 вересня він завітав у гості до 63-річного знайомого. Під час застілля між чоловіками виник конфлікт, у результаті якого гість спочатку вдарив опонента в обличчя. Потім ножем наніс декілька ударів йому в шию і тут же ліг спати. Наступного дня, коли виявив труп, загорнув у ковдру та скинув у колодязь, розташований на території сусіднього домоволодіння. Після цього приховав сліди злочину та залишив місце події», ― повідомили в поліції.

Наразі підозрюваного було затримано. Тривають слідчі дії і віршується питання про обрання фігуранту запобіжного заходу.

Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Добавлено: 20-09-2023, 17:05
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх