Угода лікарні з "Граніком" на вивіз сміття, яку оскаржувала мерія: що вирішив суд

Сьогодні, 28 вересня, в обласному Господарському суді відбулося останнє засідання щодо розгляду справи про розірвання договору на послуги з вивезення та захоронення твердих побутових відходів, укладеного між фірмою "Гранік" та міською лікарнею №10.

Про це повідомляє Panoptikon.

Протягом декількох місяців запорізька мерія намагалась довести в суді, що цей договір є недійсним. Аргументом був факт того, що єдиним надавачем послуг з вивозу сміття була фірма "Вельтум-Запоріжжя", яка й мала обслуговувати медзаклад.

Проте на минулому засіданні 19 вересня представники міської влади відкликали позов проти "Граніка". А на сьогоднішньому засіданні погодились з твердженням опонентів, що чинний договір не порушує їхні інтереси. Суд закрив справу, задовольнивши заяву мерії про відмову від позову.

Як ми повідомляли раніше, свою причетність до угоди в міськраді аргументували захистом власних майнових інтересів, оскільки у цьому році з бюджету були виділенні кошти для міської лікарні №10, в тому числі і на вивезення побутових відходів. Проте договір медзакладу з компанією «Гранік» обійдуться лікарні значно дешевше, порівняно з тарифами "Вельтума".
Добавлено: 28-09-2023, 15:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх