Жителі зруйнованого будинку у Запоріжжі у черговий раз звернулися до влади: просять дати сертифікати на нове житло (ВІДЕО)

Жителі знищеної рівно рік тому назад російською ракетою багатоповерхівки, по вулиці Зестафонській 8 продовжують просити місцеву владу не відновлювати її, видати сертифікати на нове житло.



Відео звернення опубліковав телеграм-канал "ЗАПОРІЖЖІ.ІНФО".

"Сьогодні річниця нашої трагедії. Ми зібрались висловити думку переважної більшості мешканців 3-4 під'їздів. Просимо дати нам можливість отримати сертифікати згідно закону України №2329-IX від 24.02.22р. Про компенсацію за пошкодження та знищення окремих категорій об’єктів нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією рф проти України, та Державний реєстр майна, пошкодженого та знищеного внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією рф проти України", - звертаються мешканці будинку до влади.


Більшість людей хоче, щоб 3 та 4 під’їзд не відбудовували. Мешканці будинку пояснюють це тим, що вони турбуються за своє життя: ракета потрапила у фундамент, і проживання у відбудованих підїздах буде небезпечним. Жителі пропонують залишити 1 та 2 під’їзд, які найменш постраждалими – відремонтувати їх, а 3 та 4 саме надати сертифікати.

Крім того, люди жаліються, що 4 під'їзд нічим не огородили, а вхід не закрили. Квартири вже обікрали мародери - винесли все, що змогли.

"Місцева влада цим питанням взагалі не перейнялася", - кажуть люди.


Проєкт щодо будинку по вулиці Зестафонській 8 вже розробленний, але люди кажуть, що він з порушеннями: у ньому вказані роботи, які взагалі не потрібні. Подробиці у ВІДЕО.



Якщо Ви ще не підписані на наш новий Telegram-канал, скоріше переходьте за посиланням - Паноптикон
Добавлено: 9-10-2023, 11:00
1

Похожие публикации


Комментарии (1)

avatar
0
#1 Berniece
Website Togel Online Terpercaya Thanks for sharing your thoughts about Жителі. Regards

Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх