На Запоріжжі поліція затримала «чорних лісорубів», які зрубали акацію (ФОТО)

Подія відбулась поблизу села Розумівка. Троє правопорушників без дозвільних документів здійснювали порубку акацій.



Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Запорізькій області.

22 листопада під час відпрацювання Долинської об’єднаної територіальної громади працівники сектору реагування патрульної поліції відділу №6 (Запорізький) Запорізького районного управління поліції виявили чоловіків, які в лісосмузі завантажували свіжо спиляну деревину до автомобілів «Mercedes» та ГАЗ. Поліцейські перевірили документи громадян та з’ясували, що вони не мають дозволів на здійснення порубки.

Працівники поліції встановили, що троє порушників 40, 43 та 50 років за допомогою бензопил незаконно випиляли близько 5,5 кубометрів деревини. Вони планували перевезти її на автомобілях до місця зберігання.

У результаті слідчих дій правоохоронці вилучили два транспортні засоби з фрагментами дров та знаряддя спилу. Наразі встановлюється розмір збитків, заподіяних екосистемі територіальної громади.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Зловмисникам може загрожувати від трьох до п’яти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває під процесуальним керівництвом Запорізької окружної прокуратури.

Якщо Ви ще не підписані на наш новий Telegram-канал, скоріше переходьте за посиланням - Паноптикон
Добавлено: 23-11-2023, 23:09
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх