В Запоріжжі школярі проводять благодійний аукціон на підтримку ЗСУ (ФОТО)

Цього року Запорізька гімназія №6 до Дня Збройних сил України вдруге проводить свій благодійний проект «З Україною в серці!».


Про благодійний проект розповів запорізький народний депутат Геннадій Касай на своїй сторінці у Facebook. Так, талановиті школярі створюють картини, а кошти з продажу цих робіт цьогоріч йдуть на купівлю авто для 81-ї окремої аеромобільної бригади у складі Десантно-штурмових військ ЗСУ.

Цей проект вже вдруге відбувається у партнерстві з благодійним фондом «Крила захисників України». Минулоріч запорізькі школярі допомогли волонтерам зібрати кошти на автолазню для військових.

Цього року на запрошення Запорізької гімназії №6 відгукнулися інші освітні заклади міста Запоріжжя та області: Запорізький академічний ліцей «Перспектива», запорізька школа-інтернат «Козацький ліцей» Запорізької обласної ради, запорізькі гімназії №103, №8, №84 та Запорізький академічний ліцей №23.

"Тішить, що наші діти з юних років привчаються до істинного патріотизму: реальними справами підтримують своїх співвітчизників, обʼєднуються заради високої мети, роблять місто та країну кращими", - написав Геннадій Касай.


Запорізький нардеп не зміг залишитися осторонь світлого проекту на підтримку наших захисників, тому придбав картину «Вільні» Андрія Звягіна, учня 9-Б класу Запорізької гімназії №84.



На сторінці благодійного проекту розповіли, яким чином можно взяти участь в аукціоні.

Так, необхідно з 19.11.2023 по 08.12.2023 обрати картину, яка сподобалася;

Зробити найбільшу ставку (суму, яку Ви готові задонатити ). А вже 08 грудня 2023 року буде визначено власників картин, що зробили найбільшу ставку.

Якщо ваша ставка перемогла, то вам передадуть картину, а ви - внесок до БФ "Крила Захисників України", які і придбають АВТО для ЗСУ. Картини можуть бути вручені особисто дитиною або надіслані поштою.

"ОБОВ'ЯЗКОВА УМОВА! Ваша ставка обов'язково повинна містити не тільки суму, як донат за картину, АЛЕ Й ВАШІ КОНТАКТНІ ДАНІ! Це може бути - Посилання на профіль вашого фейсбуку або інстаграм, або контактний номер телефону. Ця інформація необхідна для того, щоб ми могли з Вами зв’язатися! Давайте допоможемо не тільки нашим військовим, але й нашим дітям відчути нашу підтримку, якої вони так потребують!", - зауважили організатори проекту.


Долучитися до благодійного аукціону у рамках проекту «З Україною в серці!» можна на цій сторінці https://padlet.com/dlysenko1980_/padlet-4xdqgmgs191814c4





Якщо Ви ще не підписані на наш новий Telegram-канал, скоріше переходьте за посиланням - Паноптикон
Добавлено: 28-11-2023, 13:32
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх