У Запоріжжі правоохоронці заблокували діяльність чергових ворожих агітаторів, які підримували збройну агресію рф проти України

Правоохоронці продовжують викривати на антиукраїнській діяльності мешканців Запоріжжя, яка виправдовувала воєнні злочини російських військових.


Як повідомляє пресслужба СБУ, правоохоронцями викрито мешканку Запоріжжя – уродженку Красноярського краю, яка займалась антиукраїнською агітацією в інтернеті. Постійне спілкування з проросійські налаштованими друзями та громадянами рф, посилювало її проросійську позицію.

Деструктивний контент вона отримувала у групах рашиської направленості, і розповсюджувала їх серед своїх знайомих в одному з популярних месенджерів.

Вона заперечувала збройну агресію рф проти України, підтримувала курс політичного керівництва держави-агресора і глорифікувала дії ворожої армії.

Ще один запоріжець, колишній працівник одного з промислових підприємств регіону, захоплювався комунізмом та путінським режимом і просував антиукраїнські наративи. Через особистий акаунт в одному із месенджерів він підтримував військову агресію рф проти України і проведення ворогом так званої «спеціальної воєнної операції». Пости доповнював власними коментарями, де закликав скоритися «великій росії» і позбавитись «укронацистів» при владі.

Співробітники СБУ викрили кремлівських прибічників і припинили ворожу агітацію.

Якщо Ви ще не підписані на наш новий Telegram-канал, скоріше переходьте за посиланням - Паноптикон

У ході проведення слідчих дій правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку та мобільні телефони, які агітатори використовували у протиправній діяльності.

Слідчі СБУ повідомили обом фігурантам про підозру.
Добавлено: 4-12-2023, 11:07
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх