Підірвав себе гранатою через невзаємне кохання: подробиці ЧП у Запоріжжі

фото: suspilne.media

Вчора вранці біля одного з будинків Комунарського району Запоріжжя пролунав вибух, внаслідок якого загинув 20-річний хлопець.

За попередньою версію Національної поліції, потерпілий необережно поводився з боєприпасом (гранатою).

Один з місцевих мешканців в коментарі «Суспільному» повідомив, що потерпілий прощався у дворі зі своєю знайомою, показав їй боєприпас, ймовірно, впустив його на землю та накрив собою.

Як повідомили «Забору» джерела в правоохороних органах, сталася подія через нещасне кохання. Хлопець 2003 року народження закохався в дівчину 2006 року народження. Він бажав із нею зустрічатися, а вона відмовляла йому, кажучи, що кохає іншого. Зі слів дівчини, він вже намагався скоротити собі життя, через почуття до неї (напився пігулок) і вона знову почала з ним підтримувати контакти, щоб він не заподіяв собі шкоди. Цього разу хлопець був із нею у спільній компанії. І перед цим демонстрував присутнім гранату. Але тому не придали великого значення. Він розставався із дівчиною після закінчення комендантського часу. Парубок знову запропонував їй зустрічатися, але вона відмовила. Не захотіла вона і обійнятися, як вона розповідала. І пішла до під’їзду. У цей час і стався вибух. Хлопця, буквально, просто розірвало. Як повідомляють джерела "ЗаБору", розірвалася граната М-67. 17-річна дівчина, що встигла дістатися до під’їзду, не постраждала.
Добавлено: 19-01-2024, 13:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх