У Запоріжжі відбудеться творчий вечір поета та адвоката Віхляєва

23 березня о 12:00 у Запорізькій бібліотеці для дорослого населення №15 відбудеться творчий вечір Володимира Віхляєва. Це український письменник, адвокат, журналіст, громадський діяч, волонтер та автор поетичних збірок «Родовий портал» та книг «Код Шевченка», «Чорний пролісок». Захід стартуватиме у межах Дня поезії за підтримки театральної спільноти DSP. Про це повідомили на сторінці Українського інституту книги.

Паноптикон писав, що в Запоріжжі розпочався всеукраїнський тиждень читання поезії.

Гаслом тижня поезії став рядок із вірша сучасної української поетки Ірини Шувалової – «Ріки незмінно течуть додому». Вірші Володимира Віхляєва прозвучать в його рідному Запоріжжі у суботу в бібліотеці на вул. Чарівна, 121.

В Українському інституті книги уточнили, що в програмі заходів тижня поезії: читання віршів, презентації збірок, літературні вистави, лекції та багато іншого. Тематичні події створюють у 14 містах України: Вінниці, Дніпрі, Києві, Харкові, Тернополі, Львові, Кропивницькому, Ірпені, Черкасах, Херсоні, Запоріжжі, Трускавці, Чернівцях та Сумах.

Більше про творчий вечір у Запоріжжі

Нагадаємо, Паноптикон повідомляв, що в Запоріжжі стартувала акція, за якою можна здати російські книги на макулатуру

Довідка:
Віхляєв Володимир Вікторович народився 23 червня 1986 року в смт. Приазовське Приазовського району Запорізької області. Проживає в місті Запоріжжя. Написав збірки поезій: «Код Шевченка» (2008), «Чорний пролісок» (2010), «Родовий портал» (2018).

Фото: Володимир Віхляєв | Instagram
Приазовське, Запоріжжя, Запорізька область, культура, література, поезія, читання
Добавлено: 22-03-2024, 06:25
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх