Запорізький кіноблогер Тайлер Андерсон мобілізувався до лав ЗСУ

Автор каналу про кіно GeekJournal Тайлер Андерсон (Олексій Шкробинець) розказав, що вступив до лав ЗСУ. Про це запорізький кінооглядач написав у Instagram GeekJournal.

Тайлер Андерсон акцентував, що останнє відео на каналі GeekJournal було про персональну відповідальність і кінооглядач своїм прикладом хоче показати, що її повинні брати всі в тому чи іншому вигляді.

«Я вважаю, якщо ви не працюєте на українську перемогу в будь-якому вигляді, то ви прямо допомагаєте ворогу. Тому дякую всім, хто робить хоч щось. Якщо ви не готові йти до війська, то допомагайте війську. І чисто моя вам порада, якщо ви за останні два роки не ходили навіть на курси першої допомоги, то от вам сигнал нарешті піти», – зауважив Тайлер.

Запорізький блогер додав, що найближчим часом не публікуватиме нові відео на каналі, або ж вони будуть нерегулярними. 

Довідка:
Українськомовний ютуб-канал GeekJournal, заснований 2012 року, спеціалізується на оглядах кіно, серіалів, телешоу, реклами. Тайлер Андесон має 365 тисяч підписників у Youtube та входить до списку 10 українськомовних каналів з найбільшою кількістю платних підписок на платформі Patreon.

Фото: geek.journal.official | Instagram
військові, люди, Запоріжжя, кіно
Добавлено: 23-04-2024, 01:26
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх