Студенти запорізького університету випустили газету «StudPOL»

У Запорізькій політехніці вийшов другий спеціальний випуск «#Комора» газети «StudPOL», яку створюють студенти кафедри журналістики. Номер присвячений інформаційній гігієні, містить сторінку з подкастами та яскравими вікторинами, а дизайн частково схожий на ігрову графіку. Про це написали на Telegram-каналі «Медіадетокс».

У випуску йдеться про тиждень вебінарів «Медіамисливці, які полюють на фейки» від викладачок кафедри журналістики, нову інформацію про білий список медіа, дипфейк та як розповідати про воєнні злочини у форматі радіодрами.

Студентам вдалося поговорити з журналістами-практиками: ведучою та головною редакторкою віжн-радіо «На дотик» Ольгою Вакало, фактчекером, медіатренером та головним редактором «Без брехні» Олексом Шарабурою, журналісткою сумського видання «Цукр» Анною Шпурік та журналістом Forbes Ukraine Віталієм Голічем про їхню роботу та досвід протидії дезінформації.

Скачати безкоштовно


Студенти запорізького університету випустили газету «StudPOL»

У спецвипуску також можете прочитати інтерв'ю з головною редакторкою оріхівської газети «Трудова слава» Світланою Карпенко та знавцем екологічної безпеки Максимом Сорокою.

Це 2-й випуск із серії про медіагігієну. Видання має підзаголовок «Бережімо свій медіапростір!» Перший номер молодіжної газети читайте за посиланням.

Фото: Медіадетокс | Telegram
медіаграмотність, подкасти, проєкт, журналісти, Запоріжжя, студенти
Добавлено: 29-04-2024, 22:06
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх