Федоров розказав про команду заступників Запорізької обласної державної адміністрації

Вакантні посади заступників голови Запорізької обласної державної адміністрації зайняли: Наталія Будяк, Михайло Семікін та Олександр Щербаков. Продовжать працювати за своїми напрямками Руслан Мовчан та Євген Мироненко. Про це написав начальник ЗОВА Іван Федоров.

Як розказав Федоров, місяць тому, вперше за два роки, команда ЗОВА створила відділ з питань ветеранської політики, який є пріоритетним напрямком роботи обласної адміністрації.

Його очолить Наталія Будяк – кваліфікована спеціалістка, яка має досвід роботи в часи реформування закладів охорони здоров’я, куруватиме напрямки медицини, соціального захисту та підтримки ветеранів війни.

Михайло Семікін та Олександр Щербаков – два заступники, з якими голова ОДА працював у Мелітопольській міській раді і, які не полишали своїх обов’язків після початку повномасштабного вторгнення.

Михайло Семікін опікуватиметься освітою, культурою та патріотичним вихованням, щоб підняти їх на новий рівень, а Олександр Щербаков комунікуватиме з військовими та організовуватиме військову допомогу.

«Маємо унікальний досвід, здобутий у мерії Мелітополя. Як приклад, за 2023 рік Мелітопольська громада  передала обладнання і техніку для понад 80 військових частин на суму понад 250 мільйонів гривень, – написав Федоров.


Фото: ЗОДА | Ілюстративне
Запорізька область, політика, війна
Добавлено: 2-05-2024, 23:42
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх