У Запоріжжя вперше приїхав кореспондент журналу Time

Всесвітньо відомий американський журналіст, кореспондент журналу Time Саймон Шустер побував у Запоріжжі вперше. Мета його візиту – показати іноземній аудиторії будні запоріжців: які виклики долають люди, щоб жити у себе вдома, які задачі зі збереження життєдіяльності міста постають перед владою. Про це повідомила очільниця Запорізької міськради Регіна Харченко.

За словами Регіни Харченко, журналіст побував на острові Хортиця, побачив Дніпрогес, по якому завдають ударів росіяни, а також відреставрований після ракетного удару 6 жовтня 2022 року квартал на проспекті Соборному, 151.

«Це показово, адже будинок і весь історичний ареал став символом нашого відновлення. Прагненням до життя. Про це знаємо ми. І про це дізнаються люди за тисячі кілометрів від нас. Безліч ударів по місту, безліч ран показали нам: все крихке. І не завжди з уламків можна повернути цілісне. Але важливо не зупинятися. Йти. Навіть бігти з єдиною метою - створювати умови для життя людей. Хоч би що не сталось», – написала очільниця міськради.

Фото: Regina Harchenko | Telegram
Запоріжжя, життя, світ про Україну, Запорізька область, журналісти
Добавлено: 14-06-2024, 12:06
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх