В Росії пояснили, чого чекати Україні при президенті Навальному (ВІДЕО)

Відомий радянський і російський рок-журналіст, культурний діяч, музичний критик і письменник Артемій Троїцький розповів, чому російський опозиціонер Олексій Навальний, якого затримали після його повернення в РФ, розпливчасто висловлюється про окупацію Криму РФ.

Своїми думками на цю тему він поділився в ефірі програми "Розклад Кулініча" на Апостроф TV.

"Як я вже сказав, Навальний - реальний політик. В цьому його загроза для Путіна і існуючого режиму. Реальний політик - це людина, яка б'ється і за популярність серед народних мас. У Росії, та й в інших країнах маси не завжди цивілізовані, освічені і симпатичні. У цих десятках мільйонів народних мас величезна кількість жлобства, націоналізму, имперства та іншого. Відмахуватися від цього не можна ", - сказав Троїцький.


Він додав, що Навальний прекрасно розуміє, що якщо він зараз скаже "Крим - це Україна" і за президентства він вибачиться перед українським народом і віддасть Крим, то він тут же втратить десятків мільйонів російських виборців.

"Для реального політика це самогубство. Тому він змушений якось маневрувати, щоб не відлякати значну частину електорату. Як ви знаєте, він визнав, що анексія Криму - це порушення всіх міжнародних норм. Але потім він сказав, що це проблема, є населення Криму, і все не так просто ", - зазначив Троїцький.
Добавлено: 29-01-2021, 11:15
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх