Порошенко вперше озвучив шокуючі факти чинних народніх депутатів, які сприяли окупації Криму

П’ятий президент України, лідер партії “Європейська Солідарність” Петро Порошенко заявив, що деякі чинні народні депутати у 2014 році сприяли окупації у Криму.

 Про це Петро Порошенко сказав в ефірі “Прямого”.

Порошенко зазначив, що у 2014 році деякі чинні нардепи просували російські інтереси для окупації Криму.

“Я хочу наголосити, що одночасно зі мною там були й інші народні депутати. І про це ніхто не знає. І вони займалися не збереженням України. Наприклад, народний депутат Шуфрич, який в той час знаходився в Криму, займався тим, і я вперше про це кажу, щоб забезпечити евакуацію з Криму пана Жириновського, який приїхав тоді в Севастополь в той день, привітав захоплення Севастополя росіянами. І коли я прилетів, я сказав, що літак Жириновського затриманий, аж допоки спеціальні служби не розберуться в його місії тут. І це було жахливо, коли народні депутати України, які не мають права на це звання, вже тоді вони займалися тим, що просували російські інтереси, сприяли захоплення Криму. І це шкода”, – сказав п’ятий президент.

Як відомо, країни Європейського Союзу підтримують суверенітет та територіальну цілісність України та готові розглянути конкретні ідеї для деокупації Кримського півострова.

Нагадаємо, що лідер “Європейської Солідарності” та п’ятий президент України Петро Порошенко підтримав рішення РНБО й оприлюднений в суботу Указ президента про застосування санкцій щодо Віктора Медведчука як політичне рішення, яке відповідає національним інтересам.

Раніше повідомлялось, що 20 лютого президент України Володимир Зеленський підписав указ про запровадження санкції щодо Медведчука.

За матеріалами:  “Прямий”
Добавлено: 27-02-2021, 17:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх