В Запорожье заявляют об аморальности дележа должностей, «когда еще не остыли могилы «Небесной сотни»

Об этом идет речь в заявлении Координационного совета демократических сил в Запорожской области.

Приводим ниже текст заявления:

Ми, представники політичних сил і громадських організацій - членів Координаційної ради демократичних сил в Запорізькій області, заявляємо про нашу повну і суцільну підтримку нових центральних органів влади, що сформувались у Києві, а також громадських органів Київського Майдану.

Нова коаліція у Верховній Раді України і новий Уряд, що мають бути сформовані найближчими днями, вирішать долю країни вцілому та місцевих органів влади зокрема.

До цього моменту закликаємо всі здорові демократичні сили Запоріжжя консолідувати свої сили і припинити будь-які кулуарні домовленості | колишньою владою щодо кадрових питань. Ми не хапаємось за посади! Більше того, вважаємо, що ділити посади і приймати посади з рук колишньої влади, що заплямували себе кров'ю в момент, коли ще не охололи могили «Небесної сотні», є аморальним.

Тому на даному етапі пропонуємо невідкладно розпочати широкий громадський діалог щодо формування нових органів центральної і місцевої влади за принципами професійності, фаховості і чесності, а не наявності політичних амбіцій. Закликаємо усіх чесних фахівців до співпраці з налагодження ефективного управління органами державної влади і місцевого самоврядування в перехідний період.

Від Запорізької обласної організації

політичної партії «Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина»                                                                                        Старух О.В.

Від Запорізької обласної організації Всеукраїнського об'єднання «Свобода»                                                                Подлобніков В.В.

Від Запорізької обласної організації Політичної партії «Удар» Віталія Кличка                                                                Варецький В.І

Від Запорізької крайової організації Народного Руху України                                                                                       Гуйтур М.М.

Від Громадянського руху «Третя Українська республіка» В Запорізькій області                                                           Позднякова-Кирбят`єва Е.Г.

Добавлено: 24-02-2014, 19:56
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх