Дніпровським школярам планують видавати водійські посвідчення

Викладачі автошколи їздять по пришкільних таборах Дніпра і вчать дітей, як потрібно поводитися на дорозі. Побували вже в 25-ти дніпровських закладах. Хлопчикам і дівчаткам в ігровій формі розповідають, які правила зобов'язані дотримуватися водії та пішоходи, знайомлять з дорожніми знаками.

Про це повідомляє Відкритий. Граючи, з драйвом, жартами та цікавими історіями викладач дніпровської автошколи Анжела Прокопенко вчить діток правилам дорожнього руху. «Багато дітей потрапляють в дорожньо-транспортні пригоди та вина за це перекладається на батьків. Мовляв вони не встежили. Насправді, діти теж повинні розуміти відповідальність за свої дії на дорозі. Тому наша місія - це безпека для всіх », - розповідає Анжела Прокопенко.


За словами викладача, щоб доступно пояснити дітям правила, дуже важливо триматися на рівних, ні в якому разі не дивитися на них зверхньо. Навчання безкоштовне, за словами викладачів, найголовніша нагорода для них - правильні відповіді хлопців в кінці занять. Ідея створити дитячу автошколу виникла спонтанно. Спочатку викладачі «випробували» її на малюків своїх дорослих клієнтів. Потім почали співпрацювати з дитячими центрами і школами. «У нас мета не просто розробити програму, а впровадити її в загальноосвітні школи. Аж до того, що зробити змагання, якісь дитячі олімпіади, в тому числі і на цю тематику », - розповідає керівник проектів ГО« Навчальний центр водіння ».


Крім того, викладачі автошколи збираються вчити дітей їздити на велосипеді і видавати їм посвідчення водіїв. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ НОВИНИ ДНІПРА: «Вареники з вишнею» та інші магічні страви на Івана Купала. Підписуйтесь на наш Telegram-канал і сторінку Відкритого в Facebook, щоб першими дізнаватися про важливі події в Дніпрі.

Добавлено: 7-07-2021, 15:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх