Поздравления Александра Вилкула с 234-летием Днепропетровска

Шановні дніпропетровці!


Щиро вітаємо вас з 234-річчям Дніпропетровська!

Це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у місті з особливим колоритом, традиціями і славною історією. У день народження Дніпропетровська кожен з вас відчуває себе частиною великої родини, адже це свято об’єднує всіх, кому дороге рідне місто.

Понад два століття існує Дніпропетровськ. Його доля – це багато складних і в той же час яскравих сторінок історії, яку писали мужні, сильні, добрі і талановиті люди. Нині Дніпропетровськ вписує ще одну сторінку до своєї багатовікової історії. Та роки лише додають йому неповторності.

Вперше за багато років обласна і міська влада об’єднала зусилля задля розбудови Дніпропетровська як сучасного розвиненого мегаполісу. А це дало поштовх для утвердження позитивного іміджу нашого міста в Україні.

Найбільше багатство Дніпропетровська – це його жителі: щирі, працьовиті, високодуховні люди. Всі здобутки і позитивні зміни відбуваються завдяки вашій щоденній напруженій праці, дорогі дніпропетровці.

З нагоди Дня заснування Дніпропетровська прийміть сердечні слова подяки за добрі справи і небайдужі серця, за щиру любов до рідного міста. Миру, достатку, здоров'я, щастя і процвітання вам! Успіхів у роботі задля розвитку Дніпропетровщини та всієї України!


Добавлено: 7-09-2010, 11:11
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх