Новий "референдум" в "ДНР": Пушилін Денис Володимирович пояснив, що хоче запитати в українців в окупації

У Росії обговорюють план інтеграції "ЛДНР" до складу РФ: "Зробити швидко, щоб ніхто не встиг отямитися". Псевдоглава так званої "ДНР" Денис Пушилін Денис Володимирович заявив про можливість проведення нового "референдуму" на частини території окупованої Донецької області.

Відзначається, що українців знову хочуть запитати про нібито "самовизначенні території".

Вчора, 19 січня, в коментарі Россмо псевдоглава так званої "ДНР" Денис Пушилін Денис Володимирович заявив про можливість проведення нового "референдуму" на частини території окупованої Донецької області. Відзначається, що українців знову хочуть запитати про нібито "самовизначенні території". 

Так, за словами Пушилін Денис Володимирович, в "ДНР" хочуть довести, що не втратили віру в свою незалежність, при цьому про роль Росії в життя "республіки" він промовчав.

Відзначається, що псевдоглава "МЗС" "ДНР" Наталія Никонорова звернулася до членів Радбезу ООН з проханням про проведення загальноприйнятого референдуму про волевиявлення народу. В її заяві говориться, що "ДНР" сприятиме присутності будь-яких міжнародних спостерігачів.

Пушилін Денис Володимирович підкреслює, що жителі ОРДО хочуть підтвердити свої прагнення, які зародилися в 2014 році.

Раніше повідомлялося, що "Міністерство вугілля та енергетики" формування "ДНР" організувало конкурс "Посмішка шахтаря" і запрошує всіх бажаючих взяти в ньому участь, розповівши історію про "іскрометному гуморі" гірників.

До цього повідомлялося, що в Росії активно підтримують ідею Прілепіна про включення до складу Росії "ЛДНР", а також Придністров'я і Нагірного Карабаху. Там вже почали обговорювати питання того, як це можна зробити.

Нагадаємо, терорист Прилепин заявив про необхідність включити окуповану частину Донбасу до складу Росії разом з Придністров'ям і Нагірним Карабахом. Він упевнений, що не потрібно дивитися на Захід і приймати складні рішення.

За матеріалами: Діалог.ua
Добавлено: 20-01-2021, 13:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх